Coop vil fange slagtere og bagere med ny uddannelse

I detailbranchen er der kamp om at få slagtere og bagere nok. Nu melder Coop ud, at man i slutningen af august åbner den spritny uddannelse Coop Madskolen for begge fag.
Coop lancerer en uddannelse for de unge, som ikke er lune på universitetet. Coops egen koncerndirektør, Peter Høgsted, er selv ufaglært. På billedet: Peter Høgsted. | Foto: Sofia Busk/Polfoto/Arkiv
Coop lancerer en uddannelse for de unge, som ikke er lune på universitetet. Coops egen koncerndirektør, Peter Høgsted, er selv ufaglært. På billedet: Peter Høgsted. | Foto: Sofia Busk/Polfoto/Arkiv

Der bliver uddannet et katastrofalt lavt antal slagtere og bagere i forhold til behovet i detailkæderne og de private slagter- og bagerbutikker.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også