Supermarkederne er næste mål for fremadstormende Gorms Pizza

Den fremadbrusende pizza- og restaurantkæde vil helt ind på folks køkkenborde med deres pizzaer. Derfor arbejder selskabet hårdt på et ambitiøst detailkoncept, fortæller direktøren.
Gorms Pizza er på vej ud af stenoven og ind i dit køkken, hvis det står til selskabets direktør. Arkivfoto. | Foto: Jens Dresling
Gorms Pizza er på vej ud af stenoven og ind i dit køkken, hvis det står til selskabets direktør. Arkivfoto. | Foto: Jens Dresling

Anders Kjørup, der er direktør i Gorms Pizza, er i fuldt sving med at etablere virksomhedens nye trestrengede strategi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også