FødevareWatch

Dansk Supermarked har succes med antibiotikafri dansk gris

Dansk Supermarked er som den første detailkæde herhjemme begyndt at sælge kød fra svin opdrættet helt uden brug af antibiotika. Og det har allerede vist sig en kommerciel succes, lyder det fra koncernen.

Foto: Jacob Erhbahn/Polfoto/Arkiv

Danske forbrugere sætter i stigende grad krav til, hvad de propper i munden, og ting som økologi, sundhed og dyrevelfærd er for alvor kommet på dagsordnen i forhold til vores madvaner.

Den trend har detailkoncernen Dansk Supermarked, som står bag kæderne Føtex, Bilka og Netto, dykket solidt ned i med sit seneste tiltag. Dansk Supermarked har i denne uge således sat kød fra svin opdrættet helt uden brug af antibiotika til salg i sine butikker. Og de første resultater er overordentlig gode, lyder meldingen fra selskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier