FødevareWatch

Coop satser på færdigretter over mobilen

Detailkoncernen lancerer en ny app, C-Måltid, der gør det muligt for kunderne at købe færdigretter og måltidsposer over mobilen. Konceptet bliver afprøvet i 16 testbutikker.

Jens Dresling/Polfoto/Arkiv
Foto: Jens Dresling/Ritzau/Arkiv

De danske detailkæder kæmper for tiden om at være foran kurven på mobilbetaling, men nu åbner Coop en ny flanke i krigen.

Mandag lancerer koncernen en app, C-Måltid, der gør det muligt at købe færdigretter og såkaldte måltidsposer i kædens butikker.

Det handler om at gøre hverdagen nemmere for vores kunder"

Jan Madsen, koncerndirektør, Coop
Appen fungerer ved kunden bestiller og betaler for den færdiglavede mad eller en pose med ingredienser og opskrifter, hvorefter den kan afhentes i butikken uden om kassekøen.

C-måltider bliver indtil videre afprøvet i 16 udvalgte butikker i SuperBrugsen og Kvickly over hele landet.

Viser det sig at være en succes, bliver konceptet rullet ud til samtlige 400 butikker i SuperBrugsen, Kvickly og Irma i løbet af året.

"Det handler om at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. Med denne løsning bliver det hurtigere at hente velsmagende og sund mad end at hente en pizza fra det lokale pizzaria," udtaler koncerndirektør Jan Madsen i en meddelelse.

Til at begynde med vil der være mellem 15 og 25 retter at vælge imellem, mens udvalget vil variere fra butik til butik. Måltidsposerne med retter til tilberedning i hjemmet er udviklet af kendiskokken Claus Holm.

Medie: Coop på vej med egen mobilbetalingsløsning

Coop-kunder køber 30 pct. mere med mobilløsning

7-Eleven indfører mobilbetaling

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier