FødevareWatch

Medie: Coop på vej med egen mobilbetalingsløsning

Som alternativ til de mobile betalingsløsninger Mobilepay og Swipp vil Coop gennem Coop Bank udvikle sit eget betalingssystem, skriver Dansk Handelsblad.

Ifølge Dansk Handelsblad er Coop Bank i gang med at udvikle sin egen løsning til mobilbetaling, som skal fungere som alternativ til de to eksisterende mobilbetalingsløsninger der findes på markedet.

Gennem udviklingen af alternativet til Mobilepay og Swipp vil Coop forsøge at holde sig uafhængig af pengeinstitutternes eksisterende løsninger

"Vi arbejder på en løsning, men det er for tidligt at sige noget nærmere om det. Mobilbetaling er selvfølgelig noget, vi kigger på, og vores kunder ønsker også at kunne betale med mobilen. Det skal der også være en mulighed for at gøre i vores butikker. Vi vil forsøge at have en bedre løsning, så det bliver nemmere for vores kunder end hos vores konkurrenter. Det er helt klart en målsætning," siger Jan Madsen, koncerndirektør i Coop.

Ifølge koncerndirektøren vil Coop allerede kunne præsentere sin løsning i løbet af i år.

Coop-kunder køber 30 pct. mere med mobilløsning

Betal med mobilen i Bilka

Mobilbetaling kan spare detailhandlen penge

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier