FødevareWatch

Britisk detailkæde hæver ansattes løn for anden gang i år

Samtidig vil kæden implementere en ”hjælpepakke” med personalegoder, der bl.a. inkluderer gratis mad og engangs-kuponer.

Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Den britiske detailkæde Marks & Spencer hævede onsdag for anden gang i 2022 lønnen for sine butiksansatte for at afbøde de værste effekter af den høje inflation, skriver Reuters.

Kæden vil fra 1. oktober hæve timelønnen for 40.000 medarbejdere til mindst 10,20 pund, svarende til 86,78 DKK. Den første lønstigning i april hævede timelønnen fra 9,50 pund (80,82 DKK) til 10 pund (85,08 DKK).

Samtidig vil kæden lancere en ny ”hjælpepakke” med personalegoder til sine ansatte, hvilket inkluderer gratis mad og hygiejneprodukter samt en engangs-kupon på 250 pund (ca. 2100 DKK) til 4500 lønnede ansatte på ledelsesniveau i butikkerne.

Marks & Spencer forventer, at pakkerne vil koste koncernen 15 mio. pund, beretter Reuters.

Storbritanniens inflation nåede i august op på 9,9 pct.

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier