FødevareWatch

Lidl henter ny HR-direktør fra tysk moderskib

Ny HR-direktør og sjette medlem af direktionen i Lidl Danmark skal udvikle og styrke rekrutteringen i dagligvarekoncernen. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Lidls tyske hovedkontor.

Foto: PR/Lidl

Lidl Danmark får 1. juli nyt medlem af ledelsen om bord, når Hauke Daene tiltræder som ny direktør for HR-området i dagligvarekoncernen.

Det oplyser Lidl Danmark i en pressemeddelelse.

Heuke Daene kommer med mere end 13 års international erfaring i den tyske dagligvarekæde – senest som HR-ansvarlig for hjemmebanen i Lidl Tyskland.

I Lidl Danmark får han ansvaret for afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement og en hovedopgave i at styrke rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

”For at fortsætte vores vækst- og ekspansionsplaner i Danmark ønsker vi at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen til vores butikker, vores logistikcentre og vores hovedkontor – som flytter til Aarhus næste sommer,” siger Heuke Daene i meddelelsen.

Den nye HR-direktør afløser Sine Dolberg, der sidste år stoppede efter syv i koncernen på grund af uenighed om den fremtidige HR-strategi.

Hauge Daene har været i Lidl siden 2009, hvor han indledte karrieren som områdeleder i Hamborg. Siden 2020 har han været HR-direktør for Lidls tyske hovedkontor og 39 regioner i landet. Med skiftet til Lidl Danmark 1. juli indtræder han samtidig i direktionen for de danske aktiviteter.

”Hauke Daene fuldender direktionen i Lidl Danmark, og jeg er meget glad for at få ham med på holdet, for han kommer med en stor erfaring som HR-direktør fra Lidl Tyskland, som er det største Lidl-land. Hauke har en stor passion for mennesker og er meget loyal, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han meget hurtigt lærer Lidl Danmark at kende og får skabt et endnu stærkere HR-team,” siger adm. direktør for Lidl Danmark Jens Stratman.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatchs søstermedie DetailWatch.)

Aldi Danmark øger millionunderskud i 2021: ”Vi fortsætter ufortrødent”

Detailkæmper skal krydse klinger i britisk retssal

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier