FødevareWatch

Mærkevareleverandører om prisloft: Priserne holdes i forvejen i skak

Salling Group indførte tirsdag prisloft på en række basisvarer og opfordrede samtidig leverandørerne til at følge trop og tøjle prisstigningerne. Men den regulering sker allerede, siger direktør for leverandørorganisation.

"Vi er på vej mod et nyt og meget mere agilt marked," siger direktør for brancheorganisationen Mærkevareleverandørerme, der mener, at aftalemodellerne mellem dagligvarekoncerner og leverandører derfor skal ændres. | Foto: Salling Group/PR

Det var med en opfordring til leverandørerne om at følge efter, da Salling Groups topchef Per Bank tirsdag annoncerede, at koncernen indfører fem måneders prisloft på en række basisvarer – primært fra egne mærker – i Bilka, Føtex og Netto.

”Vores egne varemærker er mere efterspurgte end nogensinde, og her har vi samtidig den bedste mulighed for at tilbyde kunder stabile priser,” lød det fra Per Bank.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Miljøminister klar til stramme krav til klimadokumentation

Mens EU er på vej med krav om satellit- og GPS-dokumentation på en række fødevarer, der skal mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til FødevareWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier