FødevareWatch

"Falske" æg lavet af bønner er ikke langt fra europæiske supermarkeder

Europæerne kan formentlig snart se frem til at spise æg-alternativ lavet af bønner. Endnu en plantebaseret fødevare mangler kun sidste godkendelse, inden det rammerne hylderne i Europa.

Foto: Sofia Busk/INDBLIK

Inden længe kan europæiske forbrugere måske få fingre i et plantebaseret alternativ til æg lavet af bønner.

EU's fødevareagentur har nemlig lige godkendt produktet som sikkert, og baner dermed vejen til de europæiske ægmarked for virksomheden Eat Just Inc.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier