FødevareWatch

"Blødende" plantebaseret burgerbøf skal lanceres i Storbritannien

Den plantebaseret koncern Impossible Foods har annonceret, at selskabet vil ind på det britiske marked, da landets forbrugere efterspørger mere plantebaseret mad.

Foto: Impossible Foods / PR

Impossible Foods har fremstillet en plantebaseret burgerbøf, der "bløder", som nu skal ud over de amerikanske grænser.

Selskabet forventer, at burgerbøffen passer godt ind på det britiske marked, da landet efterspørger ”bedre madstandarder baseret på videnskab”, ifølge landets premierminister Boris Johnson.

Det skriver The Times.

Burgerbøffen ligger lige nu til godkendelse i Storbritannien, men Impossible Foods forventer, at bøffen meget snart vil være at finde i de britiske supermarkeder.

Ulig andre plantebaseret bøfalternativer benytter Impossible Foods en specifik type gær, som blandes med soya, hvilket får burgerbøffen til at "bløde".

Priserne på kinesisk sojasauce stiger

Britisk oksekød suspenderes af storimportør efter udbrud af sygdom 

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier