FødevareWatch

Coops klimachef takker af

Efter mere end fem år i koncernen er det blevet tid til at sige farvel til koncernens klimachef. Coop leder nu efter hans arvtager.

Foto: Finn Frandsen

Når juni bliver til juli stopper Peter Svendsen i sin stilling som klimachef i Coop.

Det skriver han i et Linkedin-opslag.

Klimachefen, som også har besiddet stillingen som energichef i koncernen, har arbejdet i Coop i over fem år.

"Jeg har været så privilegeret at stå i spidsen for udvikling og implementering af først energistrategien, dernæst klimastrategien, som nu er i gang med at blive udfoldet," skriver Peter Svendsen og fortsætter:

"Fantastiske strategier som jeg mener er godt skruet sammen, fokuserer på det rigtige, og er så ambitiøse, som forbrugerne heldigvis forventer det, når man er Coop – Danmarks mest ansvarlige dagligvarekæde ejet af 1,9 mio. danskere."

Fremover starter et nyt kapital for Peter Svendsen, der har valgt at springe ud i freelancelivet med fokus på strategi- og forretningsudvikling.

"Det giver sig selv, at en del år med strategiudvikling og implementering ikke kun har handlet om støbning af kugler. Det har dog heldigvis lært mig, at selvom mine ideer og planer nogle gange flyver højt, så kan de realiseres," skriver han.

Foruden sine år i Coop har Peter Svendsen også arbejdet ved Norlys og Deloitte i årene 2011-2015. Før det har han også siddet ved Teknologisk Institut i otte år.

Ifølge Coop er jagten nu gået ind på at finde Peter Svendsens afløser. Jobopslaget vil blive slået op i næste uge.

Lidl stikker ud: Truer med fravalg af brasilianske produkter

Københavns Kommune vil forsøge at indgrænse detailhandlens salg af alkohol 

Coop vil fordoble salget af lokale fødevarer i 2021 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier