FødevareWatch

Løvbjerg klar på ekspansion efter rekordresultat

Med rekordhøj bundlinje i ryggen genopliver den jyske Løvbjerg-kæde nu planerne om udvidelse.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Sidste år har været et guldår for dagligvarekæden Løvbjergs 15 butikker i Jylland og Fyn. Selskabet har tredoblet bundlinjen i 2020 til godt 32 mio. kr. fra 9,9 mio. kr. i 2019. Det skriver Børsen.

Og kæden er nu klar på at benytte dette momentum på at genoplive planer for en udvidelse af kæden og vende tilbage til modellen med slagter- og delikatesseafdelinger i butikkerne

"Vi har genoptaget vores ekspansionsplaner, fordi vi har et helt andet økonomisk råderum nu end for bare få år siden. Det er ikke mere end fem år siden, at vi havde minus 50 mio. kr. i vores kassekredit, men nu har vi plus 50 mio. kr.," siger adm. direktør Jesper Due til Børsen.

Som FødevareWatch tidligere har beskrevet, formåede Løvbjerg sidste år at løfte omsætningen med 17,9 pct. til godt 1,2 mia. kr., hvilket til dels henvises til pandemien, men også en række interne tiltag og moderniseringer af butikkerne får æren for fremgangen.

Løvbjerg voksede 17,9 procent i 2020 

Supermarkedskoncern ekspanderer for første gang i ti år 

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier