FødevareWatch

Løvbjerg voksede 17,9 procent i 2020

Med coronapandemien som stor og tydelig årsag kan den jysk-fynske supermarkedskæde se tilbage på et fremgangsrigt 2020.

Foto: Gorm Olesen/Ritzau Scanpix

Løvbjerg-kædens direktør Jesper Due kan se tilbage på et 2020, hvor omsætningen i de 15 butikker voksede med 17,9 pct. til godt 1,2 mia. kr. plus moms, skriver Daglivarehandlen.

Ifølge direktøren kan omkring en tredjedel af fremgangen tilskrives pandemien, mens tiltag og modernisering i butikkerne får æren for resten.

"Alle butikker har oplevet vækst, men der er forskel fra område til område. Butikken i Fredericia ligger i top med en vækst på over 30 pct. Det skyldes også, men ikke kun, et øget salg af grænsehandelsvarer, mens grænsen var lukket," siger Jesper Due.

Tilbage i 2019 leverede kæden det bedste resultat i 12 år på i alt 9,8 mio. kr., hvilket var 3,1 mio. kr. mere end i 2018. 

Driftsresultatet blev mere end fordoblet til 13,4 mio. kr. fra 5,8 mio. kr. i 2018. Overskudsgraden har i det seneste regnskab bevæget sig op 1,3 pct. efter flere år lige omkring den ene pct.

94-årig stifter af supermarkedskoncept er gået bort Supermarkedskoncern ekspanderer for første gang i ti år Løvbjerg-kæde leverer højeste resultat i 12 år 

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier