FødevareWatch

Detailhandel forventer åbning af butikker – restauranter forbereder sig på fortsat tvangslukning

Erhvervsorganisationer og detailkæder kræver genåbning af butikker i en ny plan fra regeringen. Til gengæld fastslår Horesta, at restauranter reelt først genåbnes, når det kan ske uden stramme restriktioner.

"Vi vil gerne åbne hurtigst muligt. Hvis der skal strammes yderligere i restriktionerne for det, må vi hellere holde lukket, mens der fra statens side så skal holdes fast i kompensationsordningerne," siger Horesta-chef. | Foto: Miriam Dalsgaard

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Dansk virksomhed vil være vinbøndernes svar på Airbnb

Ved at fjerne mellemleddet mellem vindyrkerne og kunderne gør techvirksomheden det billigere at købe vin i Europa. "Samme model kan vi udbrede til USA," siger dansk direktør og stifter, der arbejder sammen med 1300 vingårde, og selv er bosiddende i Californien.

Tiltalte erkender højere produktion end oplyst i Hjarnø-sag

Retssagen mod Hjarnø Havbrug og ejeren åbnede med en erkendelse af at have oplyst forkerte fiske- og fodermængder til myndighederne over en årrække, men at tilsynsmyndigheden var blevet oplyst om det. Anklageren kræver konfiskation på 191 mio. kr. og fængselsstraf.

Britiske fiskere i store problemer efter brexit

Det er med en stor grad af fortrydelse, at dele af det britiske fiskerierhverv kigger tilbage på brexit-afstemning for snart fem år siden. Én eksportør har set omsætningen falde med 80 pct.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier