FødevareWatch

Trods underskud satser Lidl stadig på topkok

Produktionsomkostninger overstiger salget på stjernekokken Wassim Hallals produkter, der alligevel høster ros i Lidl-kæden.

Wassim Hallal er ejer og chefkok på Restaurant Frederikshøj i Aarhus. I 2015 fik restauranten en Michelin-stjerne, som efterfølgende er blevet bevaret hvert år. | Foto: Casper Dalhoff/JPA

Nye produkter fra den aarhusianske topkok Wassim Hallal rammer i denne uge Lidl og markerer dermed et partnerskab på tre år mellem de to parter.

Det har dog ikke været et samarbejde uden komplikationer, og ud af de 200 produkter, der er blevet skabt i samarbejde med topkokken, er kun 40-50 af dem i dag en fast del af Lidls sortiment.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier