FødevareWatch

Coop vil styrke Fakta med nye nøglepersoner

Kædedirektør John Hornbech Christensen får snart følgeskab af tre nye nøglepersoner i toppen af Fakta.

Foto: Mikkel Berg Pedersen/JPA

De 340 Fakta- og Coop 365-butikker skal udvikles, så de i fremtiden står skarpere i konkurrencen med Netto og Rema 1000, og til det arbejde skal der nu ansættes tre nye nøglepersoner, skriver Dansk Handelsblad.

Udover den nuværende kædedirkektør John Hornbech Christensen skal fremtiden tegnes af to nye varekonceptchefer for henholdsvis kolonial/nonfood og ferskvare/frugt og grønt, og så skal der ansættes en ny vareflowchef.

Coop-chef: Nyt navn til alle butikker står ikke højt på min dagsorden

"Fakta har de sidste tre år tilpasset vores butiksportefølje, så vi i dag har en rentabel forretning med sorte tal. Nu er vi klar til at styrke vores organisation til at tage næste step på rejsen," siger John Hornbech Christensen.

Lav tysk moms har ikke medført forventet tab i danske butikker Fakta-chef: Private label spiller stor rolle i kommende Coop 365-butikker Fakta finder ny salgsdirektør hos Kvickly

Mere fra FødevareWatch

Finsk drikkevarekæmpes nordiske øleventyr skal begynde i Assens

INDBLIK: Med en købsaftale på Bryggeriet Vestfyen er den finske ølkæmpe Olvi på vej ind til Danmark. Det sker med en ambition om at gøre det traditionsrige, men underskudsramte, bryggeri til en "voksende spiller" – og samtidig få sat en fod i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier