FødevareWatch

Detailkæder forventer at aflevere omsætning til restauranterne

Åbningen af restauranter og caféer vil få betydning for detailkæderne, hvor salget af convenienceprodukter er blevet påvirket af coronakrisen.

Foto: Jørgen Rudbeck

Samfundets gradvise åbning og tilbagevenden til en normal hverdag efter coronakrisen har forandret danskernes indkøbsvaner og kommer til at gøre det i fremtiden.

Det forventer Irmas kædedirektør, Søren Steffensen, der bl.a. ser genåbningen som en anledning til at få gang i salget af hovedstadskædens conveniencevarer, der ellers har oplevet et fald de seneste par måneder.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier