"Kødsalget stiger helt vanvittigt" under corona-krise

Ifølge Per Bank, adm. direktør i Salling Group, er trenden med ikke at spise kød forsvundet under corona-krisen.
Foto: Niels Christian Vilmann//
Foto: Niels Christian Vilmann//

Som FødevareWatch tidligere har beskrevet, har danskernes indkøbsvaner og fødevareforbrug ændret sig radikalt i de seneste tre uger.

Til Berlingske siger Salling-topchef Per Bank, at et øget salg af gær betyder, at der dagligt er udsolgt i butikkerne omkring kl. 11, og videre har han spottet et overraskende comeback i kødkategorien, som frem til krisen var inde i en negativ spiral.

"Den trend med ikke at spise kød, den er helt væk. Kødsalget stiger helt vanvittigt. Lige op til krisen var kødsalget nede med 6 pct., og det har vi aldrig set før. Nu er kødsalget oppe, som vi aldrig har set det før. Man går tilbage til basics , tror jeg," siger Per Bank til avisen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter