FødevareWatch

Netto-chef har travlt: 75 butikker omdannet – 440 tilbage

Nettos nye 3.0-koncept holder Michael Løve beskæftiget i så høj grad, at han ikke har tid til at tænke på sin fremtidige karriere.

"Drømmer Michael Løve om at rykke helt til tops og blive ny adm. direktør for hele Salling - både Netto, Bilka og Føtex?" lyder spørgsmålet fra avisen. Foto: Jens Hartmann Schmidt

Netto er i fuld gang med at omdanne sine butikker til det nye 3.0-koncept, og det holder adm. direktør for kæden, Michael Løve, travlt beskæftiget, skriver Børsen som del af en længere artikel med Netto-chefen.

Så travl at fremtiden på jobfronten ikke er noget, der holder ham vågen om natten. Til Børsens spørgsmål om, hvad sker skal ske den dag, Nettos forvandling er fuldendt, lyder svaret fra Michael Løve nemlig:

"Ved du hvad? Da kan jeg heldigvis svare dig 100 pct. ærligt: Det spørgsmål bruger jeg ikke to sekunder på at spekulere over. Det fylder intet i mit liv. Det, der fylder, er derimod, at vi kun har nået at omdanne 75 Nettobutikker til det nye koncept, så der mangler endnu 440 styk. Der er nok at se til, så jeg bliver, hvor jeg er," svarer han.

Dermed afværger han avisens spørgsmål om, hvorvidt Netto-chefen håber på at rykke helt til tops og blive ny adm. for hele Salling Group – både Netto, Bilka og Føtex.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier