FødevareWatch

Føtex tester to-go mad inden fuldt sats på nethandel

Det er kun et spørgsmål om tid, før Føtex bliver et e-supermarked med et stort fødevaresortiment, ifølge kædens direktør.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

I Salling Group har man sat gang i onlinehandel via Bilka, mens man stille tester, om modellen også vil fungere for Føtex, skriver Dansk Handelsblad.

Indtil nu har Føtex-kunder kunnet bestille færdiglavet mad i supermarkedets deli online til afhentning, men kædens direktør Thor Jørgensen peger på, at det kun er et spørgsmål om tid, før Føtex også for alvor bliver et e-supermarked med et stort fødevaresortiment.

"Det helt store tema for os er selvfølgelig e-commerce, både nonfood, men også food. Vi følger dagligt med i, hvordan det går med Bilka to go, og det skulle da være underligt, hvis vi står her om et par år, og Føtex ikke har en eller anden form for tilstedeværelse online. Det bør vi, hvis vi skal være noget for kunderne," siger han ifølge mediet

Udover at stå i spidsen for Føtex har Thor Jørgensen siden i sommer haft det øverste ansvar for Salling Groups samlede e-handel.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier