FødevareWatch

Avis: Dagrofa vinder ordre på mere end en halv milliard

Dagrofa har landet en vigtig aftale om levering af varer til 107 danske tankstationer. Det er en aftale, som over de kommende tre år er mere end 500 mio. kr. værd, skriver Børsen.

Foto: Mik Eskestad/Ritzau Scanpix

Efter mere end 20 år er det ikke længere Reitan-gruppen, der skal levere varer til landets Q8-stationer.

Ifølge Børsen har Dagrofa netop indgået en aftale med Q8, der over de kommende tre år er mere end 500 mio. kr. værd. Aftalen træder i kraft til marts og betyder, at detailkoncernen skal levere varer til 107 af Q8's servicestationer samt udstyr til driften af 133 ubemandede F24-stationer.

"Det giver os blod på tanden i forhold til det, som vi gerne vil, og det beviser, at vi har fat i noget. Det er en meget, meget vigtig aftale for os," siger Dagrofa-topchef Tomas Pietrangeli til avisen.

Han siger også, at Dagrofa vil bringe nogle af de madkoncepter, som koncernen leverer til bl.a. Joe & The Juice og Cofoco, i spil på de mange nye tankstationer.

Mens den seneste ordre er faldet ud til Dagrofas fordel, landede konkurrenterne i Reitan Convenience tidligere i år en Dagrofa-kunde. Tre år frem skal Reitan Distribution fra nytår sende varer ud til omkring 170 selvstændige benzinforhandlere i sammenslutningen BFI i kæder som Shell og Extra.

Reitan Distribution lander aftale med 170 benzinforhandlere 

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier