FødevareWatch

Brugsforeninger går sammen og overtager sjællandsk Superbrugsen-butik

Fire selvstændige brugsforeninger danner et nyt selskab, som overtager Superbrugsen i Korsør fra Coop.

De selvstændige brugsforeninger i Asnæs, Fredensborg, Sorø og Store Heddinge er ifølge en meddelelse fra Coop gået sammen om at overtage Superbrugsen i Korsør fra Coop fra 1. maj.

De fire foreninger har sammen dannet selskabet Korsør Detail A/S, der skal drive butikken, og det er forhåbningen, at man kan løfte butikken, som man har gjort i blandt andet Sorø og Store Heddinge.

"Vi tror, at vi med vores fælles erfaringer kan være med til at udvikle butikken i Korsør, så den bliver endnu mere attraktiv for kunderne," udtaler direktør Steen Bjerre Hansen, der, udover den nye post som direktør for Korsør Detail A/S, også er uddeler i Superbrugsen Store Heddinge.

De fire foreninger vil, ved at gå sammen, forsøge at tage konkurrencen op med en række discountbutikker.

"Vi vil investere i butikken, og ikke mindst udvikle slagter- og delikatesseafdelingerne, så kunderne får noget i Superbrugsen, som de ikke kan få hos konkurrenterne i Korsør," siger Steen Bjerre Hansen, der ikke sætter størrelse på investeringen.

På Coops hovedkontor er kædedirektør Jesper K. Andersen glad for initiativet.

"Det er meget positivt, at dygtige og visionære brugsforeninger på denne måde går ind og tager ansvar, som sikrer butikkens fremtid og giver kunderne endnu bedre oplevelser. Og som forhåbentlig også er en god investering for de selvstændige foreninger," udtaler han.

Strid om betalingsfrister udskudt til efter valget

Coop-bagland om mulig navneforandring: Man kan roligt regne med, at vi vil gøre kraftig modstand

Coop Hverdag kan blive det nye navn på dansk discountkæde

Superbrugsen får ny salgsdirektør

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier