FødevareWatch

Ny norsk Rema-strategi koster flere hundrede jobbet

Hidtil har de store norske leverandører stået for vareopfyldningen i de norske Rema 1000-butikker. Den model ophører nu, og det koster alene i Orkla 200 medarbejdere jobbet.

I fremtiden vil Rema 1000 selv fylde varer på sine hylder i de norske butikker, og dermed gør man op med en model, hvor det hidtil har været et hold af eksterne medarbejdere, der med afsæt hos store leverandører som Orkla er rejst rundt som vareopfyldere.

Ifølge flere norske medier kommer strategiændringen til at betyde, at flere hundrede medarbejdere i blandt andet Orkla og Ringnes må kigge sig om efter et nyt job, når den nye model træder i kraft 1. januar 2019.

"Mange dygtige medarbejdere må forlade os. Tilsammen bliver mere end 200 medarbejdere berørt," siger Håkon Mageli, der er kommunikationsdirektør i Orkla til det norske medie Nettavisen.no.

Videre hedder det, at et flertal af de omkring 200 medarbejdere vil kunne blive tilbudt en deltidsansættelse efter 1. januar.

Hos det Carlsberg-ejede bryggeri Ringnes, der er en af de andre store leverandører til Rema 1000-kæden, som også bliver påvirket af strategiændringen formodes det, at 34 personer mister arbejdet.

Salget af alkoholfri øl brager af sted i Norge

Rema 1000 spurter frem i Danmark - i bakgear i hjemlandet

Rema-konflikt koster norsk bryggeri 30 stillinger

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier