FødevareWatch

Avis: Tesco lancerer sin discountkæde om en uge

Nyheden er ikke endelig bekræftet, men ifølge avisen The Guardian er den britiske supermarkedskæmpe Tesco i fuld gang at etablere sin første discountbutik. Avisen mener at vide, at den åbner i næste uge.

Foto: Tesco/PR

Lidl og Aldis entre på det britiske detailmarked har mere end rystet store og gamle supermarkedsspillere som Sainsburys og Tesco, der har set markedsandelen sive til de tyske discountkæmper.

Som et længe ventet modtræk er Tesco nu næsten klar med sin egen discountkæde, der kommer til at fungere under navnet Jacks, opkaldt efter idemanden Jack Cohen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier