FødevareWatch

Lidl investerer i lave danske priser

Discountkæden har i de seneste måneder sænket prisen på omkring 100 varer i sine 115 danske butikker. Ifølge indkøbsdirektør er det en langsigtet investering uden nedre smertegrænse.

Efter et par år med fokus på madegenda og fødevarekvalitet har detailhandlen igen rettet skytsen mod trafikskaberne, prisbaskerne, tilbudsaviserne og de lave priser i det hele taget.

Som det har været tilfældet i blandt andet Aldi og Føtex har begrebet faste lave priser igen fået slagtilbud som naboer i Lidl, og den tyske kæde har i sine 115 danske butikker hen over sommeren sænket prisen på omring 100 varer, skriver Dansk Handelsblad.

Ifølge indkøbsdirektør Mikko Forsstrøm er der tale om en langsigtet investering, som ikke overraskende har til formål at erobre markedsandele, men kæden vil gå langt for at sikre sig succes

"Der er ingen smertegrænse. Vi vil tilbyde vores kunder de bedste priser og stræber efter at være de bedste og mest effektive på markedet – også selvom kampen om kunderne er hård i Danmark. Vi er kommet for at blive, og vi vil fortsætte med at udvikle os mod at blive danskernes foretrukne indkøbssted," siger han til bladet.

Lidl optrapper priskrig på dagligvarer

Mens Coop skruer ned for tilbud skruer Aldi op

Tilbudsjagt for milliarder: Danskerne er illoyale i supermarkedet

Salget af fødevarer steg i juli

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier