FødevareWatch

Detailkoncern fjerner 480 Unilever-produkter fra hylderne

Den tyske detailkæde Kaufland har reageret kraftigt på Unilevers planer om at hæve priserne på en lang række produkter. Tirsdag begyndte man med at fjerne de i alt 480 forskellige Unilever-produkter, som man finder på hylderne.

Foto: TOBY TALBOT/AP/POLFOTO/ARKIV

Den store tyske Kaufland-kæde, der er søsterselskab til Lidl i Schwarz-koncernen, fjerner i denne uge hele 480 produkter fra hylderne, som kommer fra leverandøren og producenten Unilever.

Det skriver blandt andet Just-Food.com.

Varerne bliver fjernet som del af den verserende krig mellem indkøberne i Kaufland og sælgerne i Unilever, som ikke kan finde fælles fodslag i det, der betegnes som dramatiske prisstigninger fra det hollandsk-britiske selskab.

20.000 kr i bøde til Unilever for ulovlig anprisning af Becel

Blandt de mange varer finder man Knorr-produkter såvel som te fra Lipton og is fra Ben & Jerrys og Magnum.

Tirsdag meddelte Kaufland, at man havde indledt processen med at fjerne varerne i de omkring 650 tyske butikker. De øvrige omkring 600 butikker i lande som Tjekkiet, Polen, Bulgarien, Kroatien, Rumænien og Slovakiet er endnu ikke del af priskrigen.

Blandt de øvrige mange brands finder man Domestos, Dove og Axe samt en stribe andre FMCG-produkter.

Lidl vil åbne pub i Irland

Laks får norsk aktiefond på toppen

Jesper Højer, der skal styre 215.000 ansatte og salg for 400 mia. kr., betaler selv for sin kaffe

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier