FødevareWatch

7-Eleven vil åbne 60 nye butikker på fem år

Kioskkæden 7-Eleven vil øge antallet af butikker kraftigt de næste fem år, og mange af de nye butikker bliver af convenience-typen "Deli by 7-eleven", der kun tilbyder mad og drikkevarer.

Foto: Sacha Sennov

Om fem år kan 7-Elevens omkring 180 butikker have fået følgeskab af op imod 60 nye butikker, oplyser adm. direktør Jesper Østergaard fra Reitan Convenience Denmark til Dansk Handelsblad. Reitan-selskabet står bag 7-Eleven-kæden i Danmark.

Åbningerne af de nye butikker vil ifølge bladet koncentrere sig om de store byer. Nogle af de nye butikker vil blive traditionelle 7-Eleven butikker, og nogle vil blive de markant mindre deli-butikker under navnet 'Deli by 7-Eleven', som kæden opgraderer.

"Tit bliver vi jo tilbudt fantastiske gode beliggenheder på kun 30 kvm. Der kan vi godt drive vores deli-koncept, og derfor giver det os flere muligheder for at lave nyetableringer i fremtiden," siger Jesper Østergaard til Dansk Handelsblad.

Deli-konceptet fungerer som en café og tilbyder mad, bageri samt kolde og varme drikke. For øjeblikket driver 7-Eleven fem deli-butikker i København.

7-Elevens danske fremgang er stoppet

7-Elevens delikoncept øger kædens manøvredygtighed

Madboder presser danske supermarkeder som derfor går i offensiven 

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier