FødevareWatch

Brugsforeninger slår fast overfor Coop: Vi står alle bag Bolander-opgør

Det er ikke bare en enkelt kreds af brugsforeninger, som står bag forsøget på at vælte Coops formand – nej, det er alle de selvstændige brugsforeninger. Det fastslår Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening i en mail til Coops bestyrelse.

Lasse Bolander, bestyrelsesformand i Coop.

Utilfredsheden med Coops formand Lasse Bolander er vokset sig så stor, at formænd og talsmænd i de selvstændige kædeforeninger torsdag sendte en mail til alle sine medlemmer, om at man aktivt var begyndt at arbejde på at vælte Lasse Bolander.

"De tre kædeforeninger og BA (Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening, red.) har derfor besluttet, at de i fællesskab, og med brug af professionel bistand, omgående igangsætter en proces, der kan føre til opstilling af en modkandidat til Lasse Bolander som Coop ambas formand ved formandsvalget på Coops Landsrådsmøde den 13. og 14. april 2018," stod der i mailen, som Berlingske Business torsdag eftermiddag bragte bidder fra.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier