FødevareWatch

Coops frostproblemer kan ramme julemaden

Frosne ænder og æbleskiver er i øjeblikket en mangelvare i Coops butikker. Frostproblemerne har foreløbig stået på i 14 dage, men Coop håber, at problemerne vil være løst inden december. Det skriver Berlingske Business.

Arkivfoto. Foto: Gregers Tycho.

Coops skift til Coldstar som ny leverandør af frostvarer, betyder at både netbutikken coop.dk og Coops fem supermarkedskæder har flere tomme hylder i frostafdelingerne. Coop håber, at problemerne vil være løst inden jul, så danskerne kan få både ænder og æbleskiver.

Det skriver Berlingske Business.

"Vi forventer bestemt, at vi får alle de frosne ænder ud til butikkerne, som der er brug for til jul. Vi har købt dem, så vi sætter alle ressourcer ind på, at de når ud til kunderne," siger Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen til Berlingske Business.

Også æbleskiver af mærket Karen Volf er der ifølge avisen udsolgt af i øjeblikket, og her siger, Jens Juul Nielsen, at man skal være varsom med garantier, men at man ikke forestiller sig, at der bliver problemer med juleleverancerne i december.

Coop har ifølge Berlingske haft problemer med frostleverancerne i nu 14 dage. Det er sket efter at frostvirksomheden Coldstar i Vejle har overtaget den store opgave som distributør af frostvarer til Coop fra frysevirksomheden Agri-Norcold i Kolding.

Coop taber ugentligt millioner på haltende frostlevering

Fusionerede fragtkæmper sender 1500 køletrailere på vejene

Fryseselskab i økonomisk frostvejr får ny direktør

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier