Bouillon får overskud i første regnskab

Der har ikke været mangel på store armbevægelser, når Torben Klitbo har skulle fortælle om sin prisvenlige restaurantkæde Bouillon. Det bakkes nu op af et overskud efter 4 måneder med én restaurant.
Torben Klitbo har for nylig ansat ny direktør for Bouillon, der åbnede i Aarhus i april. Til september åbner også en restaurant i Odense. Foto: Pr/ Bouillon
Torben Klitbo har for nylig ansat ny direktør for Bouillon, der åbnede i Aarhus i april. Til september åbner også en restaurant i Odense. Foto: Pr/ Bouillon
Emil Weis

Det er svært at klage over prisen på den nye restaurantkæde Bouillon. Og selvom prisen er skruet helt ned på den franske bistro, så er det stadig lykkedes at levere et overskud i første regnskab. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også