Michelin-restaurant laver særlig menu til 10.000 meters højde

Samarbejde mellem den tostjernede restaurant AOC og flyselskabet Singapore Airlines får snart luft under vingerne med inspiration fra lokale råvarer, der skal serveres i højere luftlag.
Køkkenchef Søren Selin (th.) har sammen med kokke fra restauranten AOC lavet flymad i form af en forret og en hovedret, der skal serveres hos Singapore Airlines. | Foto: Pr/ Singapore Airlines
Køkkenchef Søren Selin (th.) har sammen med kokke fra restauranten AOC lavet flymad i form af en forret og en hovedret, der skal serveres hos Singapore Airlines. | Foto: Pr/ Singapore Airlines

Der er på mange måder langt fra det topmoderne kælderkøkken under Moltkes Palæ ved Amalienborg i det indre København, hvor michelin-restauranten AOC har hjemme og op til flykøkkener i 10.000 meters højde. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu