Bouillon får udfordrer: Københavnsk kending åbner billig restaurant

Ligesom Bouillon-konceptet skal Sovino Brands og Røde Claus’ nye restaurant servere franske klassikere.
Det er kokken Claus "Røde" Christensen, der sammen med Sovino Brands står bag den nye, billige restaurant Le Petit Rouge. | Foto: Emma Sejersen/Politiken.
Det er kokken Claus "Røde" Christensen, der sammen med Sovino Brands står bag den nye, billige restaurant Le Petit Rouge. | Foto: Emma Sejersen/Politiken.

Restaurant Bouillon, der siden åbningen i efteråret har nydt mildt sagt stor succes med sine franske retter til billige priser, får nu en ny konkurrent, skriver Berlingske.

Den københavnske restaurantkoncern Sovino Brand åbner nemlig sammen med kokken Claus ”Røde” Christensen restauranten Le Petit Rouge, der - ligesom Bouillon - skal tilbyde mad i en prisklasse, hvor alle kan være med; nemlig i spændet mellem 25 og 168,50 kr. 

”Jeg er hverken kendt for små portioner eller billig mad. Så jeg måtte lige vende skråen, da de spurgte mig. Men jeg sagde ja, fordi jeg fuldstændig kan stå inde for det, der bliver serveret,” siger Claus ”Røde” Christensen til avisen. 

Den nye restaurant åbner 18. april og har hjemme i Galleri K ved Kristen Bernikows Gade i det indre København.

Cofoco-stifter vokser med nyt koncept: ”Madscenen har flyttet sig”

Sovino Brands står blandt andet bag PS Bar & Grill, Lusso, Camino og Café Viktor.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter