Populært københavnsk restaurantkoncept rykker til Jylland

Boullion, der siden åbningen i september er blevet bestormet af gæster, åbner nu første restaurant i Aarhus.
Bouillon har siden åbningen i september haft næsten 100.000 gæster igennem, skriver stifter. | Foto: Magnus Holm/Politiken.
Bouillon har siden åbningen i september haft næsten 100.000 gæster igennem, skriver stifter. | Foto: Magnus Holm/Politiken.

Restaurantkonceptet Bouillon, der i september åbnede på Frederiksberg, tager bestik af succesen og åbner nu også en jysk restaurant. 

Det skriver stifter Torben Klitbo i et opslag på LinkedIn

”Siden Bouillon åbnede på Frederiksberg i september sidste år, har vi haft tæt på 100.000 gæster igennem restauranten. Derfor tager vi nu turen vestpå og slår dørene op til april på Europaplads i Aarhus – lige ved åen og letbanen. Vi glæder os til at bespise Aarhus,” skriver han. 

Bouillon-konceptet er inspireret af parisiske spisesteder, hvor fokus er lagt på det, der selv beskriver som ”ærlig mad til billige priser.” 

Tanken er, at alle og enhver kan spise som ”højborgeren uden at blive blanket af,” som Restaurant Bouillon skriver på sin hjemmeside.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter