Restauranter oplever lille vækst i interesse for plantemad

Gæsternes adfærd er de senere år skiftet en del for landets spisesteder, der for tiden peger på takeaway og levering som voksende områder, mens plantebaseret mad ikke rykker markant.
De plantebaserede ingredienser og vegetariske retter fylder meget mere på spisestederne i dag, lyder det fra brancheorganisationen Horesta. Men efterspørgslen stiger langtfra hastigt. | Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
De plantebaserede ingredienser og vegetariske retter fylder meget mere på spisestederne i dag, lyder det fra brancheorganisationen Horesta. Men efterspørgslen stiger langtfra hastigt. | Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Plantebølgen har været i gang længe - også på landets restauranter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter