Hotelkæde udfaser oksekødet fra sine restauranter

Hotelkæden Sinatur Hotel og Konference har lavet et såkaldt gastronomisk kodeks, hvoraf man blandt andet vil indtænke mindre klimabelastende råvarer ind i menuerne.
Konferencehoteller Sinatur vil ændre madkulturen hos hotellerne. Derfor har de lavet et kodeks, og derfor ryger oksekødet snart fra menuerne. | Foto: Finn Frandsen
Konferencehoteller Sinatur vil ændre madkulturen hos hotellerne. Derfor har de lavet et kodeks, og derfor ryger oksekødet snart fra menuerne. | Foto: Finn Frandsen

Hotelkæden Sinatur har lavet et såkaldt gastronomisk kodeks, hvor man vil forpligte sig til at servere mere klimavenlig mad til gæsterne på de i alt seks hoteller landet over. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også