Restauratører savner plantebaserede muligheder

Plantebaseret convenience bør være tilgængeligt på alle gadehjørner, skriver to restauratører i et debatindlæg på Altinget.
Tilgængeligheden af plantebaserede to-go retter er ikke god nok, mener stifterne af restauranten Vital Foods. | Foto: Martin Slottemo Lyngstad
Tilgængeligheden af plantebaserede to-go retter er ikke god nok, mener stifterne af restauranten Vital Foods. | Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Den danske madscene i byerne bør fremover tilbyde flere plantebaserede to-go muligheder.

Den holdning udtrykker makkerparret bag den vegetariske restaurant i København, Vital Foods, Frederik Waagepetersen og Adam Bloch i et længere debatindlæg på det politiske medie Altinget

De er forholdsvis nye på restaurantscenen og åbnede Vital Foods i 2021.

”Vi er overbeviste om, at flere plantebaserede to-go muligheder i bybilledet kan spille en afgørende rolle, så den almindelige borger kan bidrage til at nå vores 70 procent reduktionsmål,” skriver de to restauratører blandt andet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter