Større kæder og færre nystartede i restaurantbranchen

Branchen er blevet mere konsolideret og færre kaster sig ud i nye restauranteventyr, viser tal fra Horesta. Finansiering kan være en årsag, mener cheføkonom.
Jagger er et eksempel på den slags forretning, der har fået medvind og ekspanderet både før, under og efter corona. Sværere er det for helt nye restauranteventyr, viser tal fra Horesta. | Foto: Valdemar Ren
Jagger er et eksempel på den slags forretning, der har fået medvind og ekspanderet både før, under og efter corona. Sværere er det for helt nye restauranteventyr, viser tal fra Horesta. | Foto: Valdemar Ren

Burgerkæden Jagger begyndte med en enkelt restaurant i København i april 2016 og sidder nu på i alt 22 restauranter, mens syv øvrige er på vej i Danmark og udlandseventyret så småt er taget hul på med en netop åbnet restaurant i Oslo.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter