Med øl for øjet åbner Madklubben til november sin nye og største restaurant i de gamle lokaler, hvor Carlsbergs historie startede.
”Det er her, hvor det hele startede. Der, hvor Carlsberg har sit ophav, og man kan mærke, at det er et sted fyldt med historie. I Madklubben glæder vi os til at være med til at skrive det næste kapitel herude,” udtaler Anders Aagaard, der er stifter af Madklubben, i en pressemeddelelse.
Den nye restaurant, der får navnet Madklubben Home of Carlsberg, kommer til at have plads til 300 gæster i restauranten og yderligere 100 i et tilstødende selskabslokale.
Af pressemeddelelsen fremgår det, at øl og mad er nøje afstemt og vil være en art tema for restauranten. Der vil være et skiftende udvalg af friskbrygget øl, og øllen samt restproduktion fra øllen fra Carlsbergs husbryggeri, Jacobsen, vil blive brugt som ingredienser i maden.
”Øllen bliver udviklet her i bryggeriet, blandt andet i samarbejde med Carlsberg Laboratorium. Det giver os mulighed for at udforske og eksperimentere med forskellige råmaterialer for at skubbe til grænserne for, hvordan øl bliver brygget – og give gæsterne i Madklubben Home of Carlsberg en unik smagsoplevelse,” udtaler Chris Thurgeson, der er brygmester i Jacobsen, som har til huse i samme lokaler.