Ny ISS-chef rydder op i ledelsen

”Det er nu et naturligt tidspunkt at rekalibrere holdet,” siger administrerende direktør Kasper Fangel.
Den nye mand i spidsen for servicekæmpen ISS, Kasper Fangel, har ryddet op i ledelsen og skåret antallet af direktører med fire. | Foto: Pr/iss
Den nye mand i spidsen for servicekæmpen ISS, Kasper Fangel, har ryddet op i ledelsen og skåret antallet af direktører med fire. | Foto: Pr/iss
marketwire

Den nye mand i spidsen for servicekæmpen ISS, Kasper Fangel, har ryddet op i ledelsen og skåret antallet af direktører med fire.

Det meddeler ISS torsdag morgen.

Den nye ledelse kommer til - foruden Kasper Fangel - at bestå af HR-direktør Liz Benison, driftsdirektør Sam Hockman, Carsten Højlund som midlertidig finansdirektør, kommerciel direktør Agostino Renna og IT-direktør Markus Sontheimer.

Liz Benison skifter stilling til HR-direktør fra at have været chef for Storbritannien og Irland, mens Sam Hockman skifter til driftsdirektør fra stillingen som chef for globale key accounts.

Derudover indgår regionscheferne også i direktionen.

Carl-Fredrik Bjor som chef for Nordeuropa, Celia Liu som chef for Central- og Sydeuropa og Troels Bjerg som chef for resten af verden. Den midlertidige chef for Nord Amerika vil rapportere direkte til Kasper Fangel og kommer ikke til at være en del af direktionen.

”Det er nu et naturligt tidspunkt at rekalibrere holdet, og med ændringerne i ledelsen er jeg sikker på, at vi vil øge vores eksekvering og fortsætte med at bygge et stærkere, simplere og tættere ISS,” udtaler administrerende direktør Kasper Fangel.

Ændringerne betyder, at tidligere HR-direktør Corinna Refsgaard ikke længere er en del af direktionen. Det samme gælder chefen for Asia Pacific, Scott Davies, juridisk chef Bjørn Raasteen og chefen for Americas, Susanne Jørgensen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs ogsåFoto: Pr

Danforel kæmper sig ud af barsk periode

For abonnenter