Restauranter forbereder sig på afslutningen af de kronede dage

Særligt de seneste to år har den danske restaurantscene haft fyldte reservationer. Men det kan snart være slut. 
Stifter og adm. direktør i Madklubben, Anders Aagaard, forudser at flere nye restauranter ikke klarer sig. | Foto: Finn Frandsen
Stifter og adm. direktør i Madklubben, Anders Aagaard, forudser at flere nye restauranter ikke klarer sig. | Foto: Finn Frandsen

De danske restaurantgæster var som køer, der kom på græs igen, da de sidste coronanedlukninger ophørte i starten af sidste år. Fyldte borde, lange reservationslister og glade gæster har siden været hverdagskost for mange restauranter, men det kan nu være slut. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter