Kæde-direktør efter endnu et milliontab: "Tror fortsat 100 pct på ideen"

Ejer og direktør i kæden Ild Pizza, Anders Grønborg, tror fuldt på succes efter en større omstrukturering. Han finansierer selv underskuddet og går blandt andet med tanker om nye partnerskaber.
"Man kan ikke finde en dyrere måde at lave pizzaer på, når man kombinerer levende ild og gas, som vi gør," siger stifter og direktør i Ild Pizza, Anders Grønborg. | Foto: Morten Lau-nielsen
"Man kan ikke finde en dyrere måde at lave pizzaer på, når man kombinerer levende ild og gas, som vi gør," siger stifter og direktør i Ild Pizza, Anders Grønborg. | Foto: Morten Lau-nielsen

Svigtende salg, lukning af nogle butikker vinteren over samt komplet afvikling af andre butikker resulterer i det hidtil sværeste år for pizzakæden Ild Pizza siden opstarten i 2018.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også