Flere køber take-away fra ISS' kantiner

Over 20.000 måltider er indtil videre blevet solgt via ordningen, og tendensen er klar. Endnu flere vil vælge at tage maden med hjem fra arbejdet, skriver ISS i en pressemeddelelse.
Foto: Pr / Iss Danmark
Foto: Pr / Iss Danmark

Flere og flere tager take-away med hjem fra arbejdet i ISS kantiner landet over.

Siden ISS lancerede deres takeaway-app sidste forår i flere af landets største IT- og finansielle virksomheder, har interessen været stor, skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Over 20.000 måltider er indtil videre blevet solgt via ordningen, og tendensen er klar. Endnu flere vil vælge at tage maden med hjem fra arbejdet, når ISS udruller muligheden til endnu flere virksomheder efter sommerferien. 

5000 af de måltier er blevet solgt blandt 300 af Saxo Banks medarbejdere, der har benyttet sig af ordningen. 

ISS har senest lanceret takeaway-appen hos IT-virksomheden Netcompany og infrastrukturforvalteren Banedanmark. På sigt skal ordningen udbredes til resten af ISS’ kunder i Danmark. 

”Det er rigtigt vigtigt for os at kunne levere services, der kan gøre hverdagen nemmere for vores kunder og deres medarbejdere, og derfor er vi også meget begejstrerede over, at vores kunders medarbejdere har taget så godt imod vores mulighed for at tage kvalitetsmåltider med hjem fra arbejdet,” siger Johan Bjørn Jeppesen, direktør for Specialised Services i den danske del af ISS og uddyber:

”Vi vil også gerne være med til at understøtte, at vores gæster får varierede, sunde og ikke mindst klimavenlige måltider, når de tager maden med hjem og ikke kun i kantinen. Vi serverer over 40.000 måltider om dagen, og vi håber, at vi kan inspirere mange flere.”

En af de virksomheder, der har introduceret takeaway-appen for deres medarbejdere, er den finansielle virksomhed Saxo Bank, der oplever stor tilfredshed med ordningen og udbuddet af måltider, der kan tages med hjem.

”Vi er meget begejstrerede for den mad, ISS allerede leverer i vores medarbejderrestaurant. Vores medarbejdere er meget tilfredse med at kunne tage sunde måltider af høj kvalitet med hjem til sig selv og familien. Det sparer tid for den enkelte i hverdagen, hvilket er højt prioriteret hos vores medarbejdere, at man har den mulighed, når tiden er knap,” siger Lasse Lilholt, kommunikationschef i Saxo Bank.

Convenience mere populært end før

At medarbejdere finder det nemt at tage mad hjem fra arbejdspladsens kantine er ikke et isoleret fænomen.

Bredt i branchen er der konsensus om, at forbrugerne søger mere mod konsensus, og derfor laver flere selskaber flere færdigretter, også kendt som convenience - Tidspres gør, at flere og flere måltider laves af forproducerede råvarer eller færdigretter, viste den seneste årlige analyse fra organisationen Madkulturen.

En af udfordringerne er manglende forberedelse, hvor halvdelen af danskerne - ifølge undersøgelsen blandt 2158 personer - først planlægger aftensmåltidet samme dag, og hver fjerde først ”når vi er blevet sultne”. Samtidig har mindre end hver tiende børnefamilie børn med i køkkenet.


Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter