Underskuddet vokser hos Jensens Bøfhus-ejer

Corona-efterdønninger og inflation er ifølge koncernledelsen årsagen til tabet i Jensen’s Food Group, der har tabt 134 mio. kr. siden 2020. Kæden skal ”udvikles og forfines”, lyder det.
"Kendskabet til Jensen’s Bøfhus er meget højt, men for at kunne tiltrække flere gæster skal Jensen’s Bøfhus udvikles og forfines,” mener ledelsen i Jensen’s Food Group. | Foto: Finn Frandsen
"Kendskabet til Jensen’s Bøfhus er meget højt, men for at kunne tiltrække flere gæster skal Jensen’s Bøfhus udvikles og forfines,” mener ledelsen i Jensen’s Food Group. | Foto: Finn Frandsen

For tredje år i træk måtte ejeren bag restaurantkæden Jensens Bøfhus, Jensen’s Food Group, i 2022 tage sig til takke med et tocifret millionunderskud efter skat. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også