Hard Rock Cafe får ny direktør i Danmark

Direktøren er fundet internt og har mangeårig erfaring fra restaurantkæden.
Den nye direktør for restaurantkædens danske restauranter har senest haft titel af at være Senior Vice President i kædens cafedivision. | Foto: Martin Lehmann
Den nye direktør for restaurantkædens danske restauranter har senest haft titel af at være Senior Vice President i kædens cafedivision. | Foto: Martin Lehmann

David Stuart Pellow forlader direktørposten i Hard Rock Cafe Danmark og giver plads til Anibal Fernandez Lorden, der overtager roret i restaurantkædens danske selskab.

Anibal Fernandez Lorden indtræder samtidig i bestyrelsen, hvor han ligeledes overtager David Stuart Pellows post. 

Det fremgår af en cvr-opdatering. 

Den nye adm. direktør for Hard Rock Cafe i Danmark er langt fra et nyt ansigt i restaurantkæden, hvor han siden 2003 har haft et væld af roller - først som general manager, som vicedirektør for kædens franchises og udvikling og senest som Senior Vice President i Hard Rock Cafes cafedivision.

Ejer må endnu en gang redde dansk Hard Rock Café efter underskud

Den danske del af Hard Rock Cafe-kæden har endnu ikke aflagt regnskab for 2022. I 2021 måtte selskabet dog endnu engang få en økonomisk håndsrækning fra sine ejere, da det for syvende år i streg kunne præsentere et underskud. 

Underskuddet steg i året til 16,3 mio. kr. mod 13,6 mio. kr. året forinden, og egenkapitalen dalede til minus 44,9 mio. kr. mod en negativ egenkapital på 28,6 mio. kr. i 2020. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også