Gourmetrestaurant med michelin-ambitioner må dreje nøglen om
Ambitionerne var store i den asiatiske gourmetrestaurant Hâidan, der sidste år åbnede med mål om at få en michelinstjerne.
Nu er der lidt længere til målet, da restauranten som følge af det, selskabet selv beskriver som ydre omstændigheder, må lukke ned, skriver Berlingske.
Restauranten, der er ejet og stiftet af den tidligere Geranium-kok Gabriele Rizzo, begrunder på Instagram lukningen med, at designhuset The Audo, der indtil nu har huset Hâidan, har meddelt, at man smider restauranten ud.
”Den eneste årsag til, at vi ikke kan fortsætte, er på grund af beslutningen, som er blevet truffet af dem (The Audo, red.). Vores ejer og køkkenchef Gabriele (Rizzo, red.) var ellers klar til at blive og fortsætte rejsen,” hedder det videre i opslaget.
Ifølge Berlingske leder restauranten nu efter en ny lokation, så man igen kan slå dørene op for Hâidan.
Relaterede artikler:
Kokkelandsholdet endnu engang på finansloven
For abonnenter