Prisfald ligger ikke først for siger restaurantdirektør

Omkostningerne er fortsat høje, og der er derfor ikke rum til at sænke priserne lige nu, hvis man skal drive en lønsom forretning, siger adm. direktør for Bone’s-kæden. 
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Ritzau Scanpix.
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Ritzau Scanpix.

Med energipriser og fødevarepriser, der igen er begyndt at falde, spekulerer mange i, om det snart fører til prisfald, der kan mærkes hos forbrugerne. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg