Barnebarn af jyske pølsevognsejere: Her er den nye ejer af Harry's Place

Arvtageren til det ikoniske, københavnske pølseskur, Harrys Place, er fundet.
Foto: Harrys Place
Foto: Harrys Place

Interessen var stor, men Harrys Place - pølseskuret, der har ligget nær Nørrebro Station i 57 år - skulle ikke have hvem som helst som ejer.

”Det er vigtigt for mig, at den kører videre i Harrys og min ånd. Jeg skal helst kunne komme herind igen og spise og se kunderne i øjnene. For mig er det det ypperste at eje Harry’s Place. Det skal være den rigtige person, der overtager,“ siger Jesper Frederiksen, den tidligere ejer.

Den har han nu fundet i Nele Vest, som sammen med sin ægtemand og et vennepar har købt Harry’s Place. Her fandt Jesper Frederiksen et oplagt match i Nele Vest, som er barnebarn af salgtere og pølsevognsejere.

”Jeg er vokset op på en gård, hvor mine bedsteforældre boede. Jeg fik mine første egne grise i fødselsdagsgave, da jeg fyldte 7 år, og året efter var jeg med til at slagte dem. Mine bedsteforældre lavede al mad fra bunden, og pølsemaskinen i vasketøjsrummet kørte altid på højtryk,” fortæller hun i en besked til FødevareWatch.

”Min bedstefar hed Ole og var slagter. Sammen med min bedstemor havde han en slagterforretning og en pølsevogn, hvor jeg færdedes”.

Hun vil forsøge at holde fast på traditionerne i den gamle biks. Faktisk vil hun køre den videre uforandret:

”Vi er meget opmærksomme på, at det er et ganske særligt sted, vi har overtaget. Harry’s Place er et stykke dansk kulturhistorie, og det er noget, der skal bevares,” siger Nele Vest og fortsætter:

”Udover Børgen og krudtet (en pølse med dyppelse, red.), er det personalet og gæsterne, som gør stedet til noget helt specielt. Vores mål er at sikre, at de har lige så stor lyst til at få stillet sulten på Harry’s som altid, ellers har vi fejlet.”

Nele Vest har tilbage i 2010 stiftet et eventbureau, overtog i 2018 Is Pavillonen i Charlottenlund i 2018 og har nu købt Harry’s Place.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også