FødevareWatch

Just Eats danske afdeling finder ny topchef

Efter syv år med Carsten Boldt i spidsen for den danske og norske afdeling har Just Eat fundet en afløser.

Daniel Hofman Henriksen bliver ny adm. direktør for Just Eat i Danmark. | Foto: Just Eat / PR

Daniel Hofman Henriksen tager over som adm. direktør i Just Eats danske afdeling efter Carsten Boldt, der har stået i spidsen for selskabet i syv år.

Det fremgår af en opdatering i det centrale virksomhedsregister, CVR.

Det sker en uge efter, at Carsten Boldt meldte ud, at han skifter Just Eat ud med en stilling hos Salescorp som kommerciel direktør.

”Som Group CCO bliver jeg ansvarlig for salg, markedsføring, produktudvikling og forretningsudvikling på tværs af vores mange spændende forretningsområder, der dækker grøn strøm, varmepumper, gas og teleprodukter,” skrev han i den forbindelse på Linkedin.

Daniel Hofman Henriksen har en fortid som business og finance controller hos teleselskabet 3 i Danmark og sidenhen for FLSmidth, før han overtog en lignende rolle i Just Eat Takeaway i Danmark og Norge i efteråret 2020. I maj 2021 blev han han hovedansvarlig på området, før han kom over i den danske hovedafdeling, hvor han nu bliver adm. direktør.

Just Eat blev stiftet i 2001 af Jesper Buch, der på få år gjorde madleveringstjenesten til en global succes. I dag leverer Just Eat mad i en lang række lande, deriblandt Danmark, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Norge, Canada og Belgien.

I 2011 solgte Jesper Buch imidlertid take-away-giganten og har sidenhen kastet sig ud i en bred vifte af investeringer, deriblandt konkurrenten Hungry, som han også solgte i 2021 og tjente ”et tocifret millionbeløb på.” Beløbet, som de nye tyske ejere Delivery Hero, havde betalt ejerkredsen lød på omkring 250 mio. kr.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatchs søstermedie DetailWatch.)

Just Eats danske afdeling skal finde ny direktør

Ny leveringstjeneste lancerer i Danmark med mål om en halv million ordrer hver måned

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier