FødevareWatch

Berømt kro går helt nye veje for at sikre arbejdskraft

På Falsled Kro på Sydfyn har manglen på arbejdskraft betydet, at nogle ansatte har fået nye titler og åbningstiderne er ændret allerede fra december.

Foto: Lars Skaaning/billedligtalt

De seneste års op- og nedlukninger, andre typer gæster og en personalegruppe, som under coronatiden fik øjnene op for andre prioriteter end udelukkende arbejde, har betydet, at de har måttet tænke helt nyt under stråtaget i Falsled.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier