FødevareWatch

McDonalds begynder genåbningen af ukrainske restauranter

Genåbningen kommer primært til at foregå i hovedstaden og den vestlige del af Ukraine.

Foto: Evgenia Novozhenina/Reuters/Ritzau Scanpix

Lige knap seks måneder efter Ruslands invasion af Ukraine begynder McDonalds genåbningen af kædens ukrainske restauranter.

Ifølge The Guardian har genåbningerne til hensigt at vise støtte til Ukraine, efter den amerikanske fastfoodkæde valgte at trække sig helt ud af det russiske marked.

”Vi har talt meget med vores medarbejdere, som har udtrykt et stort ønske om at vende tilbage til arbejdet og se vores ukrainske restauranter genåbne,” siger Paul Pomroy, corporate senior vice-president for internationale markeder i McDonalds.

Restaurantåbninger kommer til at foregå gradvist i løbet af den kommende måned, og det vil primært være i den vestlige del af landet og i hovedstaden Kiev, hvor andre amerikanske kæder som eksempelvis KFC også er genåbnet.

Amerikansk fastfoodkæde opjusterer

McDonald’s hæver burgerpris for første gang i 14 år

McDonald’s indikeres lidt ned efter blandet regnskab

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier